Contact


Voor meer informatie of een nadere kennismaking met dit unieke vestigingsconcept kunt u contact opnemen met Irene van den Assum.Input:


Adres


Heuvelstraat 5
5101 TB, Dongen

Telefoon / E-mail


  • Telefoon:
    • 0615239906
    • 0648504922
  • Email: contact@heuvelpark.nl
  • Twitter:@heuvelpark

Over Ons


Riph van den Assum (Senior) is in de looierij begonnen in 1973. Na zijn studie chemie heeft hij de oudere generatie in de looierij opgevolgd. Zijn twee dochters Irene en Sylvie gaan het bedrijf overnemen en verder uitbouwen tot een plaats waar ondernemers zich thuis voelen.
Irene van den Assum heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, opzetten en begeleiden van ondernemingen in procesverbetertrajecten. Daarnaast is zij verantwoordelijk geweest als kwaliteits coƶrdinator voor het opzetten, onderhouden en auditten van kwaliteitsmanagement systemen bij grote ondernemingen. Zij zal deze kennis en ervaring gebruiken om de ondernemingen op HeuvelPark verder te verbeteren.
Sylvie van den Assum heeft haar studie Biomedische Wetenschappen afgerond en zal het bestuur van Heuvelpark versterken, als adviseur en toezichthouder. Met haar wetenschappelijke inzicht zal zij koers geven aan de ontwikkeling van Heuvelpark.

Bereikbaarheid


Heuvelpark is centraal gelegen in Dongen, Noord-Brabant.
Het terrein is logistiek uitstekend bereikbaar; onder andere via nabije verbindingswegen en snelwegen (A27/A58/A59) zijn er goede verbindingen met steden in de omgeving (Breda, Oosterhout en Tilburg), de rest van Nederland (Utrecht, Rotterdam) en tevens Belgiƫ (Antwerpen).

Ook biedt het Heuvelpark ruime (gratis) parkeermogelijkheden.

HeuvelPark - Ondernemen op een unieke locatie